Ангел Грънчаров за политическите блогове

5 04 2009

От известно време насам подготвям дипломна работа, посветена на политическите блогове около избори и предизборни кампании. Вече разпратих въпросник на няколко (близо 50) блогъри. Повечето от тях ми върнаха отговори, за което им благодаря страшно много.

Сега ще сложа видео-отговора от Ангел Грънчаров. Казва интересни неща и много правилни, съвпадащи с моите наблюдения. Приятно гледане.

Za vlianieto na blogovete v predizborna obstanovka from Angel Ivanov on Vimeo.


Действия

Information

2 коментара

10 10 2012
почивки

Благодаря за хубавата статия.Поздравления за темата с която си се захванала да пишеш за Дипломата си.Не е никак лесна и доста тежка бих казала.Трябва да четеш доста и това да направиш въпросник е чудесна идея.Ще те улесни и насочи поне малко.Радвам се че има толкова много ,които са се включили да отговарят и съответно да ти помогнат.Ще стискам палци и да изкараш желаната оценка, но преди всичко ти самият да си доволен от написаното.Благодаря и за видеото изгледах го, вижда се , че Ангел е запознат с политиката.

30 01 2013
счетоводни къщи

много интересна тема за диполмна работа, много харесвам такива теми, които са нестандардни и не се срещат често и ислизат от клишетата за които всички пишат, моля сподели поне някоя част от работата – поне това което считаш за интересно за всички нас – поздрави и до скоро

Вашият коментар