Кой каза, че нямало гангстерска война? Миков, още ли смяташ, че e най-важно да ми следиш скайпа?

6 03 2009

Днес ми подшушнаха, че бомбата пред “култовото столично кафене” Planet, която запуши София за половин ден миналата седмица, е била на косъм да избухне. Някакъв мижав дефект в единия от фитилите е спасил баровското заведение и всичко наоколо от взривяването на дсаката машина с тротилов еквивалент 400 грама.
И всичко това се случва само седмица след като гръмна бомба пред друг един софийски клуб – Неро. И докато взривът пред заведението на Николай Методиев – Пилето избухна в 1 през нощта, когато наблизо нямаше нямаше никой, бомбата пред Planet бе намерена маслко след 7 сутринта на оживено кръстовище в центъра на София. Само на няколко метра от школа, в която учат десетки деца. А поредният показен разстрел онзи ден?
И да продължават да ми говорят, че нямало гангстерска война. Има, господа, и тя е от доста години вече. И да продължавате да прибират престъпни босове на топло (но сигурно), териториите ще продължават да бъдат преразпределяни, а сметките – изчиствани с кръв.
Какво прави МВР в това време? Оплаква се, че й връзват ръцете, понеже нямало да може свободно да следи кореспонденцията ни в интернет. Или пък убива невинни деца… Или пък прави незаконни сделки с недвижими имоти… Или пък…
Или пък трябва да застане Мики Маус пред народа (Народното събрание) и да каже: Да, не успявам да се справя. Да, слаб министър съм. Да, въпреки че остават само няколко месеца от мандата ми, ще подам оставка, защото имам достойнство.
Мина точно една година откакто си пожелах наглецът Румен Петков да подаде оставка заради безхаберието си. Време е да помоля учтиво и Михаил Миков да направи същото. Ей така, щото ми писна.


Действия

Информация

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s
%d блогъра харесват това: