Урок по толерантност

18 03 2008

ap_paterson1_080312_ms.jpg

1 януари 2007 г., Ню Йорк. Дейвид Патерсън полага клетва като вицегубернатор на щата Ню Йорк пред погледа на съпругата си Мишел Пейдж Патерсън. Първият чернокож губернатор в историята на САЩ ще довърши мандата на подалия оставка Елиът Спицър, който изтича на 31 декември 2010 г. (Снимка: Джим Макнайт/АП Фото)

–––––––––––––––––––––––––––

Американците са доста напред с материала. откъм демократична гледна точка. най-малкото са стигнали до едно завидно ниво. Ниво, в което могат да си позволят да опитат да заличат голям скандал от високо политическо ниво със стратегическо даване на пост на сляп чернокож. Разбира се, биографията на новия губернатор на щата Ню Йорк Дейвид Патерсън никак не е за пренебрегване. Както и произходът му.

Губернатор Патерсън е част от американската аристократична традиция – поредно поколение политик. Някои неща е получавал наготово, други обаче си е извоювал с достойнство. Той е олицетворение на истинската американска мечта, дете на толерантността и истински пример, че недъзите не са оправдание.

Реклами

Действия

Информация

One response

3 04 2008
Selene

Имат си добрите страни, да. Но и лошите. Чували ли сте за Лакота? Отношението към тях доста се отдалечава от демократичното.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s
%d блогъра харесват това: