„Атака“ пак се издъни

12 09 2007

desislav.png

 

Още от раждането си (което всъщност не е токова далеч във времето, ако се замислим – около изборите за парламент 2005 година), „Атака“ е все в центъра на публичното пространство заради огромни и прелюбопитни скандали. То не беше депутат-педофил (Владо Кузов), то не беше депутат в Европейския парламент, който сееше дискриминация на етнически принцип (Димитър Стоянов), или пък нахлуване в редакция на един от най-големите български вестници – „24 часа“… И това не е всичко. Защото изгря още една звезда в „свитата“ на Волен Сидеров.

 

Името на въпросния изявил се и приковал силно вниманието към себе си е Димитър Чуколов. Е, господинът не просто е народен представител, той е евродепутат! Представлява ни пред света! Затова може да си позволи да пиянства, а след това да псува свободно служители на реда. Да се заканва, че като стане министър, ще им „е*е п*тката майна…“. Според снетите писмени обяснения от служители на спешна помощ и персонала на заведението „Канела“, около което се разиграва цялата ситуация, Чуколов се обръщал към полицаите от Първо РПУ с думите: „Като стана министър, ще разхвърля всички служители на полицията и спешна медицинска помощ… Куки … Сега ще се обадя на Първанов, ще видите какво ще стане… Дай ми личната карта, ще ти …, ченге …“.

 

И още – отказал е да даде личната си карта и е удрял полицейската кола. Смело, нали?

 

Преди да пристигнат полицаите, се оказа, че е имало спречкване в „Канела“ с негово дейно участие. „Невинният“ Чуколов твърди, че човек от турски произход го ударил с юмрук в лицето. А колко лесно е да допуснеш, че е станало тъкмо обратното. Пък и разследване показа, че другите двама участници в инцидента са българи и са от Русе. От снетите писмени обяснения на Ц.И. и Х.А. става ясно, че те не са провеждали разговори на турски език, не са споменавали имена на лица или политически партии и с нищо не са предизвикали агресивното поведение на евродепутата. Според техните показания скандалът е предизвикан от него.

 

Странното е, че тъкмо Десислав е потърсил помощ от униформените. А накрая сам се обърна срещу тях. Както се казва, сам си надроби попарата…

 

Сега министър Румен Петков ще награждава полицаите, „пообщували“ в конкретната нощ с Чуколов по стечение на обстоятелствата. А Десислав отвръща на удара със спасителни коментари от типа: „На 11-и септември Румен Петков реши да прави атентат срещу мен. Атака е най-голямата опозиционна партия и Румен Петков е решил да я атакува чрез мен“.

 

Не знам до колко е най-голямата опозиционна партия, но че е най-бързо излагащата се на политическата сцена, така е. Сигурен съм, че този „филм“ ще има продължение…

 

Визитка на Десислав Чуколов

Реклами

Действия

Information

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s
%d блогъра харесват това: